Hírek

Töltse fel magát és nyerjen!

2016. május 18.

Amennyiben Ön az OTP Egészségpénztár tagja, részt vehet a nyereményjátékunkban és megnyerheti a 200 db power bank egyikét.

Töltsön fel az OTP Simple okostelefon alkalmazás segítségével 2016. május 17 – 2016. június 30. között egészségkártyájára legalább 10.000,- Ft-ot, és regisztráljon a játékra, melyben kisorsolunk 200 db hordozható telefontöltőt a játékban résztvevők között! A játék részleteit és szabályzatát megtalálja a Pénztár honlapján.

  1. Töltse le a Simple okostelefon alkalmazást, amely elérhető iOS, Android és Windows Phone
  2. Regisztráljon, mint felhasználó.
  3. Az alkalmazáson belül válassza ki a “Pénztárcám / Pénzügyeim / OTP Egészségpénztár menüpontot, és adja meg egészségpénztári Cafeteria kártyájának számát valamint a feltölteni kívánt összeget.
  4. Adja meg bankkártyának számát a befizetés végrehajtásához az OTP Bank által biztosított biztonságos fizetési felületen.
  5. A jóváírás azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethet OTP Egészségkártyája (OTP Cafeteria kártya) segítségével.
  6. A játékban történő részvételi szándékát jelezze a Pénztár Egyenleg és Számlaforgalom lekérdező rendszerében. Ehhez az „Ügyfélszolgálat” menüben válassza a „Levélküldés” menüpontot és küldjön egy üzenetet „Játék regisztráció” témában.

A feltöltés kártyás vásárlásnak minősül, így ez a befizetési forma általában költségmentes. A Simple alkalmazásban elvégzett egyenleg feltöltés egyéni befizetésnek minősül, így amennyiben Ön rendelkezik adózott jövedelemmel, akkor a befizetett összeg után lehetősége nyílik 20%-os adó-visszatérítés érvényesítésére. A feltöltésről készült bemutató filmet ide kattintva tekintheti meg.

Kérjük, hogy a szolgáltatás használata előtt olvassa végig a feltöltésről készült tájékoztatónkat. Mindenképpen vegye figyelembe azt, hogy a feltöltött összeg 92%-a lesz azonnal felhasználható. Az esetleges további 4% (ha a pénztártag részére tárgyévben érkezett befizetés meghaladta a 100.000,- Ft-ot) a könyvelés megtörténtét és az egyenleg frissítését követően (5-7 nap) lesz majd elérhető a tagdíj felosztási szabályoknak megfelelően.