Hírek

Töltse fel Egészségkártyáját, Nyerje meg a 200 db hordozható telefontöltő egyikét, és érvényesítse az 500 Ft-os kupont is!

2016. október 15.

A nagy érdeklődésre való tekintettel újraindítjuk játékunkat melyben azok a Pénztártagok, akik kártyás befizetést hajtanak végre saját számlájukra a Simple alkalmazáson keresztül, megnyerhetik a 200 power bank egyiket. A nagy nyerési esély miatt most is sok játékosra számítunk. Annyit elárulunk, hogy szeptember végéig kb. 900 tag számlájára érkezett feltöltés.

Töltsön fel a „Simple – vedd egyszerűen” okostelefon alkalmazás segítségével 2016. október 10. – 2016. november 30. között egészségkártyájára 5.000,- Ft-ot vagy akár annál nagyobb összeget is, és az Öné lehet a 200 db kisorsolásra kerülő hordozható telefontöltő egyike! Ezen túlmenően az OTP Mobil Kft. jóvoltából egy 500 Ft-os kupont is kap az a Simple felhasználó (nem feltétlen egyezik meg a Pénztártaggal), aki a feltöltést elvégzi. Ennek részleteit és a felhasználás feltételeit a Simple applikáció „Kuponjaim” menüpontjában olvashatja. (A Simple kupon mintájának megtekintéséhez kattintson ide.)

A nyereményjátékban való részvétel feltétele a feltöltés mellett, hogy a nyereményjátékban történő részvételi szándékát jelezze a jatek@otpep.hu mail címen „Feltöltömmagam játék regisztráció” tárggyal küldött elektronikus levélben és küldje meg nevét, születési dátumát, a feltöltés összegét valamint a feltöltés végrehajtásának időpontját. (Megjegyzés: A nyereményre az a Pénztártag lehet jogosult, akinek az egészségpénztári kártyája (OTP Cafeteria kártya) feltöltésre kerül.)

A játék részleteivel kapcsolatosan a nyereményjáték szabályzatát itt olvashatja el.