Töltsd le a mobil applikációnkat!
Az OTP Egészségpénztár a Föltöltömmagam applikációval a magyar piacon elsőként elérhetővé tette tagjai számára, hogy bárhol, bármikor, azonnal feltölthessék egészségpénztári egyenlegüket.

Feltöltöm magam egészséggel

„Feltöltöm magam egészséggel”

Az OTP Egészségpénztár célja, hogy szolgáltatásainak keretében minél több pénztártag részesüljön kivizsgálásban, szűrővizsgálatban, és segítséget kapjon az egészségi állapotának megőrzéséhez szükséges egészségügyi ellátásra, egészségfejlesztési szolgáltatás igénybe vételére. A szolgáltatásokról és az elérhető kedvezményekről részletesen a szolgáltatáskereső oldalunkon tájékozódhatsz, valamint az igénybe vehető adó-visszatérítés összegéről és annak feltételeiről az alábbi linkeken találsz leírást.

Tudtad, hogy az egészségügyi termékek és szolgáltatások vásárlására fordított költségek az OTP Egészségpénztárral jelentősen csökkenthetők, amennyiben az igénybevett szolgáltatást, vásárolt terméket egészségpénztáron keresztül finanszírozod? Tudtad, hogy emellett az OTP Egészségpénztár több ezer szolgáltató partnere jelentős kedvezményeket is nyújt a Pénztár tagjainak?

  • Gyógyszerekre és más egészségmegőrzéshez szükséges megoldásokra…

Végigszámoltad már, hogy éves szinten mennyit költesz az egészséged megőrzésére vagy a betegségek kezelésére? Gyógyszerre sajnos minden családban szükség lehet, akár alkalomszerűen, akár rendszeresen, mely éves szinten komoly összeg is lehet. A gyógyszerek mellett a speciális tápszerek és egyes vitaminok is elszámolhatóak egészségpénztárban.

  • Szűrővizsgálatokra, orvosi kezelésekre…

A szűrővizsgálatoknak kiemelt szerepe van az egészség megőrzésében, ezért célszerű évente, kétévente a megfelelő vizsgálatra elmenni. Ilyen lehet a nőgyógyászati szűrés, tüdő-gyógyászati kivizsgálás, szemészeti vagy fogászati ellenőrzés és a bőrgyógyászati kivizsgálás.

Magánorvosi szolgáltatások is igénybe vehetők az OTP Egészségpénztári számla terhére. Elszámolható például nőgyógyász, bőrgyógyász, de a kórházi hotelszolgáltatás vagy a lézeres szemműtét költsége is. Egészségszámláról finanszírozhatóak továbbá fogászati kezelések, az MR és CT vizsgálatok is.

  • Gyógytornára…

Gyógytornát, gyógy-masszázst, fizioterápiás kezeléseket is igénybe vehetsz szerződött partnereinknél az általuk biztosított kedvezményekkel.

  • Gyógyászati segédeszközökre…

A magas vérnyomás, vagy a cukorbetegség meglehetősen gyakori Magyarországon. A betegség jól kezelhető az orvosi utasítások követésével és önellenőrzéssel, melyben nagy szerepet játszhatnak olyan otthon is használható gyógyászati segédeszközök, mint a vérnyomásmérő-, vagy a vércukorszintmérő.

A család életében fontos szerepe lehet még a lázmérőnek, a lúdtalpbetétnek, a gyógymatracnak, a szénhidrátmérlegnek, vagy akár a kontaktlencsének is.

  • Gyerekvállalással járó költségekre…

A csecsemők és kisbabák különleges odafigyelést és ápolást igényelnek. A babaápolás speciális termékeit (babafürdetők, olajok, krémek, samponok, cumik, cumisüvegek, törlőkendők, fültisztítók, pelenkák, légzésfigyelő) egészségpénztári számlád terhére vásárolhatod meg. Az őssejtlevétel szintén elszámolható egészségpénztáron keresztül, de finanszírozhatod a magánorvosi ellátás költségeit is.

Az aktuálisan elérhető kedvezményekről a partnerkereső, az állandó, illetve időszakos akciókról „Kiemelt ajánlataink” oldalon tájékozódhatsz. Felhívjuk figyelmed, hogy az itt megjelenő kedvezmények tájékoztató jellegűek, a konkrét kedvezményekről a szolgáltatás igénybevételét megelőzően a szolgáltatóknál érdeklődhetsz.

Legyél tag az OTP Egészségpénztárban, és takaríts meg éves szinten akár 150.000 forintot!