Töltsd le a mobil applikációnkat!
Az OTP Egészségpénztár a Föltöltömmagam applikációval a magyar piacon elsőként elérhetővé tette tagjai számára, hogy bárhol, bármikor, azonnal feltölthessék egészségpénztári egyenlegüket.

Feltöltöm magam mobil alkalmazással

Az OTP Egészségpénztár és a Simple okostelefon alkalmazás fejlesztői – a magyar piacon elsőként – kidolgoztak és létrehoztak egy új szolgáltatást. Ennek segítségével a Pénztár tagjai bárhol, bármikor, azonnal feltölthetik egészségpénztári egyenlegüket, és ezzel sokkal rugalmasabban tudják kezelni a pénztári befizetéseket, akár váratlan kiadások esetén is.

A korábbi hagyományos tagdíjbefizetéstől eltérően a Simple alkalmazásban elérhető Feltöltömmagam szolgáltatással és egy bankkártyával, azonnal jóváírandó befizetési tranzakciót lehet kezdeményezni. A funkció használata rendkívül sok előnnyel jár: gyorsan és egyszerűen feltöltheted egészségpénztári kártyád, akár közvetlenül a fizetés előtt. A feltöltést bárhol el lehet végezni, hiszen az applikáció bármely okostelefonon fut, ezen kívül kártyás fizetésnek minősül, így tranzakciós díj sem terheli. A befizetés után a hagyományos eljáráshoz hasonlóan 20%-os adó-visszatérítés is igényelhető, hiszen az itt végrehajtott tranzakciók is egyéni befizetésnek minősülnek.

Hogy használható az alkalmazás?

Csak néhány egyszerű lépést kell megtenni:

  • Töltsd le a Simple alkalmazást, amely elérhető iOSAndroidés Windows Phone rendszereken
  • Regisztrálj felhasználóként
  • Regisztráld a Bankkártyád az alkalmazásban
  • Az alkalmazáson belül válaszd ki a “Pénztárcám/Pénzügyeim/OTP Egészségpénztár” menüpontot, és add meg egészségpénztári Cafeteria kártyád számát valamint a feltölteni kívánt összeget
  • A jóváírás* azonnal megtörténik, ezt követően a megszokott módon fizethetsz OTP Egészségkártyád (OTP Cafeteria kártya) segítségével
  • Ellenőrizd OTP Egészségpénztári egyenleged, hogy valóban elegendő-e a vásárláshoz

 

*Tájékoztatunk, hogy a feltöltést követően a feltöltött összeg 92% használható fel azonnal, míg 8% elkülönítésre kerül a tétel végleges könyveléséig a pénztár szabályzatainak és a jogszabályi előírásoknak megfelelően. A feltöltéstől számítva legfeljebb 7 napba telik az összeg végleges könyvelése az OTP Egészségpénztárában, (és ezt követően jelenik meg a tranzakció az internetes számlaforgalom lekérdező rendszerben) azonban a feltöltött összeg egészségkártyával a feltöltés után azonnal felhasználhatóvá válik. Az elkülönített 8%-ból további 4% kerülhet jóváírásra a számládon, amennyiben az éves befizetéseid összege meghaladta a 100.000 forintot.”

A #feltöltömmagam nyújtotta szolgáltatásokkal, sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé teheted egészségkártyás vásárlásaidat, az egyéni számládra történő befizetést, illetve az egyenleg lekérdezését. A Feltöltömmagam szolgáltatás használatához készült tájékoztató ide kattintva érhető el.

Ne habozz, töltsd le az alkalmazást és töltsd fel magad!