Jogi nyilatkozat

Szerzői jog

Az OTP Egészségpénztár feltöltömmagam.hu weboldalai, az azon található képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben – kivéve a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény alapján szabad felhasználásnak minősülő eseteket – kizárólag az OTP Országos Egészségpénztár kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az OTP Országos Egészségpénztár weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az OTP Országos Egészségpénztár felelősséget nem vállal.

Az OTP Országos Egészségpénztár nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A site (a www.feltöltömmagam.hu címen elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja a fentiekben felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!